ICT2B Solutions

Wie is ICT2B Solutions?

ICT2B is Ruud Bouman - van de Vijver. Ik ben een technisch - bedrijfskundig IT Professional, met IT consultancy, projectmanagement en service delivery ervaring.
Op LinkedIn ins mijn profiel te vinden op: Profiel Ruud Bouman.

Mijn visie is dat IT bedrijfsdoelstelling, missie en visie moet ondersteunen. ICT dat werkt, zodat men zich met bedrijf en onderneming kan bezig houden en vooral niet met IT.

Het is het net niet.....

Vaak is IT te veel onderhevig aan correctief of additief onderhoud. Weten hoe je het wil en daar steeds net niet komen. De gewenste oplossing wordt met (te) veel compromissen bereikt, tegen (te) hoge investeringsen en onderhoudskosten.

De “To Be” oplossing

ICT2B Solutions staat voor de stap waar IT hoort te werken zoals beoogd, tegen verantwoorde kosten. Zowel op vlak van initiele kosten als beheer kosten; de “Total Cost of Ownership”. Passend in, en werkend met, de bedrijfsprocessen. Waar IT het bedrijf ondersteunt met verantwoorde investeringen die zich ook terug verdienen.

Meer over mijn projecten....

Ruud op LinkedIn.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   +31 (0) 6 12 97 68 63
Heindijk 252   3079PM Rotterdam
KvK 24412898   ---   BTW ID: NL002060666B91

Disclaimer