ICT2B Solutions

Uw on-line visitekaartje: de website

Een eerste indruk maak je maar één keer...

En moet uitnodigen om te blijven lezen, terug te komen, te onthouden voor later, handig zijn als naslag, vragen beantwoorden, uitdagen en prikkelen.

Kortom, een goeie website gaat niet meer over techniek, maar over inhoud. "Content is King!" levert niet voor niets 1,2 miljoen hits op op Google. ICT2B kan helpen bij het vertalen van ongrijpbare, abstracte denkbeelden. Zaken zoals sfeer, imago, bedrijfsfilosofie onderbrengen in een stijl en een ontwerp, zonder afbreuk te doen aan de huisstijl.

Iets anders om over na te denken...

Het aantal website bezoekers met netbooks, tablets en smartphones neemt enorm toe. Om een idee te geven: het aantal online bezoekers van Q1 2012 in vergelijking met Q1 2103: voor Smartphones gestegen van 5,5% naar 10,5% en voor Tablets van 6% naar 10,5%. 80% gebruikt dus nog 'gewoon' een PC, hoor ik denken. Dat klopt, waarom zorgen maken over die andere 20%? Nou, anders gezegd, 1 op de 5 van uw potentiële klanten bekijkt uw site met een smartphone of tablet.

Voor deze potentiële klanten komt "Responsive" om de hoek kijken.


Responsive? Waar gaat dat over?

Lees verder op de pagina over Responsive Website.


Voorbeelden

Een aantal Website voorbeelden, zoals opgeleverd, als demo of in ontwikkeling, zijn te vinden op de pagina Website Showcase.

 

Mocht u vragen hebben, stuur gerust een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   +31 (0) 6 12 97 68 63
Heindijk 252   3079PM Rotterdam
KvK 24412898   ---   BTW ID: NL002060666B91

Disclaimer