ICT2B Solutions

Responsive? Waar gaat dat over?

Responsive wil zeggen dat een website is gebouwd, zodat deze zich (automatisch) aanpast aan het beeldscherm formaat van de bezoeker. Dit gaat een heel stuk verder dan enkel het formaat. Zo dient het menu aangepast te worden, of wordt anders gepresenteerd, en worden teksten korter of gedeeltelijk weergegeven.

ICT2B Solutions kan u daar goed bij helpen. Het overzetten van de huidige site naar een responsive versie - of een nieuwe, responsive omgeving - of een extra site, speciaal voor de bezoeker welke gebruik maakt van een smartphone of tablet.

Probeer het zelf

Om je huidige website te beoordelen, zijn er verschillende hulpmiddeleen beschikbaar. Onderstaande link geeft deze website weer in een testomgeving, waar verschillende apparaten gekozen kunnen worden. De weergave wordt aangepast en vormt een voorbeeld zoals de site eruit ziet op dat apparaat. Ook al opent de link met de site van ICT2B, je kan hier elke site ingeven: probeer het zelf.....

ICT2B Solutions Responsive.

 

Mocht u vragen hebben, stuur gerust een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   +31 (0) 6 12 97 68 63
Heindijk 252   3079PM Rotterdam
KvK 24412898   ---   BTW ID: NL002060666B91

Disclaimer